Beelddenker komt in de buurt, identiteitenmaker zeker, conceptueel fotograaf is ook waar. Het zijn tekstuele pogingen mezelf te vangen. Van oorsprong ben ik grafisch vormgever en als art director werkte ik 15 jaar voor hetzelfde ontwerpbureau. In 2009 startte ik – naast mijn werk – de deeltijdopleiding ‘autonoom beeldend kunstenaar’. Een opleiding die mij anders leerde kijken en denken. Die mij zakelijk en persoonlijk verrijkte. In 2012 startte ik als zelfstandig vormgever mijn eigen bedrijfje onder de naam Ketch-Up.

Nu, weer enkele jaren verder en wijzer is er evenwicht. Ik geniet elke dag. Naast het grafisch vormgeven ben ik ook druk met fotografie. Twee vakgebieden die elkaar steeds vaker raken. Knetterend, fonkelend, sprankelend. Daar kan ik mijn passie voor beeld en concept botvieren. Daarom vanaf nu: Jolanda v Nuenen | beeld _ concept. Nieuw en vertrouwd, net zoveel en meer, hetzelfde en dan anders. Ik vertel jouw verhaal, ik maak er een sprekend beeld bij en ik geef het vorm.

Nieuwe inzichten, verse communicatieve ideeën. Het is die frisse, vrije geest waarmee ik zorg draag voor eigenwijze oplossingen, verbeelding van visies, ondersteunende illustraties, fotografie of vormgeving van identiteit. Wellicht voor jouw of jouw bedrijf? Bel 06 12 19 22 75 of mail studio@jolandavannuenen.nl voor een afspraak en een gezellig gesprek. En kijk ook eens naar mijn uitgebreide portfolio specifiek voor fotografie.

Ook op zoek naar een passend beeld of concept?

Groenstraat 8 ___ 5071 EC Udenhout ___ T 06 12 19 22 75 ___ studio@jolandavannuenen.nl ___ Volg mij